EM Sculpting

3 hurtige

EM Sculpting fedtfrysning toning muskler krop

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at man sidder på et særligt sæde i samme stilling som man ville sidde på toilettet – dog med tøj på.

EM Sculpting fedtfrysning

Kan man se at jeg har fået behandlingen?

En positiv bivirkning af behandlingen er for nogle at de taber sig på nedre mave og ved venusbjerget.

Fedtfrysning - Full Beauty

Hvornår mærker jeg resultatet?

De fleste mærker en positiv ændring allerede efter 1-2 behandlinger.

EM Sæde

Hvad er EM Sæde? 

Bækkenbundsmuskulaturen er ansvarlig for at støtte bækkenorganerne. De er en del af det system, der styrer vandladning, kontrollerer afføring, forhindrer nedsynkning af livmoderen samt svigtende muskeltonus i skeden efter fødsel. Derfor anbefales EM sædet til personer, der som følge af fødsel, sygdom (eks. prostatacancer), inkontinens eller aldring, vil have gavn af at styrke bækkenbundsmuskulaturen.

Mange personer har udfordringer af ovenstående karakter, og behandlingen har indtil nu været oplæring i udførsel af knibeøvelser, med eller uden hjælpemidler. Udfordringen med denne form for genoptræning er, at den er svær at huske at udføre i en travl hverdag, og mange fortæller at de slet ikke oplever nogen effekt af træningen.

EM sædet stiller ikke krav til træning. Personen sidder i stedet på et særligt sæde, der bruger fokuserede elektromagnetiske bølger med høj intensitet til at skabe tusindvis af sammentrækninger af bækkenbundsmusklerne, som ikke ville kunne opnås gennem almindelige knibeøvelser eller anden træning.

Hvor mange behandlinger skal jeg have for et effektivt resultat?

Den foreslåede behandlingscyklus er 6 sessioner over en periode på 3 uger, men de fleste ser og mærker resultater efter blot 2-3 behandlinger.

Hvor lang tid varer en behandling?

En behandling med EM sæde varer 30 minutter.

Gør behandlingen ondt? Er der bivirkninger?

Behandlingen er smertefri, og personen er fuldt påklædt under proceduren. Der kan ikke benyttes mobiltelefon under behandlingen, men der er mulighed for at slappe af med en bog eller andet ikke-elektronisk udstyr. Da behandlingen ikke er invasiv, er der ikke behov for restitutionstid, og personen kan straks genoptage normale daglige aktiviteter. Eventuelle bivirkninger er minimale, og beskrives af de fleste som en mild følelse af summen eller snurren i underlivet i 1-2 timer efter behandlingen.

Hvor lang tid holder resultatet?

Når behandlingscyklussen på 3 uger er overstået, anbefales det at vedligeholde resultat gennem 1-2 behandlinger af 30 minutter hvert halve år.

Hvem kan modtage behandling med EM Sæde?

Egnethed

Alle kan som udgangspunkt modtage behandling med EM Sæde, dog skal man erklæres egnet ved en gratis konsultation før opstart på behandlingsforløbet. Dette er for at vi kan sikre os at forløbet bliver tilrettelagt efter lige netop dine behov og udfordringer.

Vi kan ikke tilbyde dig behandlingen, hvis du:
– Er under 18 år
– Er gravid
– Anvender spiral med kobber
– Har ubehandlede hjerteproblemer
– Har epilepsi
– Har pacemaker
– Har arvæv på behandlingsområdet der er mindre end 2 år gammelt
– Har indopereret metalgenstande i kroppen

Før en behandling

Du vil blive bedt om at fjerne alle metalgenstande, smykker og piercinger inden behandlingen.

Efter en behandling

EM Sæde er en non-invasiv behandling, hvilket betyder at dagen kan fortsætte som normalt. Husk at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen.

Nordjylland

Aalborg SV

Midtjylland

Sydjylland

Fyn & Sjælland