EM Sculpting

3 hurtige

EM Sculpting fedtfrysning toning muskler krop

Hvor på kroppen kan behandlingen foretages?

Behandlingen kan foretages på det meste af kroppen. De mest populære områder at få opstrammet er baller, mave, overarme, lår og lægge.

EM Sculpting fedtfrysning

Hvor mange behandlinger?

Du skal forvente 4 til 8 behandlinger. Forløbet er mest effektivt, hvis der behandles 2 gange om ugen.

Fedtfrysning - Full Beauty

Hvornår ses resultatet?

Det endelige resultat vil kunne ses nogle uger efter endt behandlingsforløb. Hvis du er i god form, ses resultatet hurtigere.

EM Sculpting

Hvad er EM Sculpting? 

EM Sculpting er en effektiv og hurtig behandling, som hjælper til at opnå en mere tonet og markeret krop.
Selve behandlingen virker ved, at man påsætter et pulsgivende håndtag på det ønskede behandlingsområde, hvorefter der generes et elektromagnetisk felt (deraf navnet EM Sculpting), der stimulerer musklerne og fremkalder tusindvis af sammentrækninger på kort tid.
Behandlingen varer 30 minutter og musklerne vil gennemgå over 20.000 sammentrækninger på denne tid. Det svarer til at kroppen laver 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats, alt efter hvilken kropsdel der bliver behandlet. EM Scuplting aktiverer på denne måde mange flere muskelfibre, end det er muligt ved en normal træningssession.

Behandlingen er klinisk dokumenteret og er især populær i USA, hvor maskinen gjorde sit indtog i 2019. Studier viser, at man ved et behandlingsforløb kan forvente en øget muskelmasse på 15% og en fedtreduktion på 19%. Behandlingen er godkendt af FDA i USA og af Sundhedsstyrelser verden over.

Alt efter behandling påsættes 1 til 4 håndtag. Behandlingen gør ikke ondt, men kan mærkes.

Hvad er forskellen på EM Sculpting og fedtfrysning?

Den største forskel på behandlingerne er, at EM Sculpting primært toner kroppens muskulatur, mens fedtfrysning reducerer fedtdepoter.
EM Sculpting styrker musklerne, forbedrer kroppens fedtforbrænding og giver kredsløbet et boost. Resultatet af behandlingen vil opleves individuelt, da udgangspunktet er forskelligt fra person til person.
En aktiv og veltrænet person vil opleve mere definerede muskler. Er der fedtdepoter på kroppen kan man opleve en reduktion af disse. Hvis det ønskede behandlingsområde har et fedtdepot på over 7 cm, anbefaler vi et behandlingsforløb med fedtfrysning først, for at opnå den mest optimale effekt af EM Sculpting.

Hvor lang tid varer en behandling?

En behandling med EM Sculpting varer 30 minutter.

Hvor mange behandlinger skal jeg have for et effektivt resultat?

4-8 behandlinger i alt. Forløbet er mest effektivt, hvis der behandles 2 gange om ugen.
Et behandlingsforløb på ca. 2-3 uger er det mest optimale for et effektivt resultat.

Hvor på kroppen kan behandlingen foretages?

Behandlingen kan foretages på det meste af kroppen. De mest populære områder at få opstrammet er baller, mave, overarme, lår og lægge.

Hvornår ses resultatet?

Det endelige resultat vil kunne ses nogle uger efter endt behandlingsforløb. Hvis du er i god form, ses resultatet hurtigere.

Hvor lang tid holder resultatet?

Resultat kan nydes i op til 6 måneder efter endt behandlingsforløb. For at vedligeholde resultatet anbefales sund kost og regelmæssig motion.

Et opfølgende forløb anbefales efter 6 til 12 måneder.

Hvem kan modtage behandling med EM Sculpting?

Egnethed

Alle kan som udgangspunkt behandles med EM Sculpting, dog skal man erklæres egnet ved en gratis konsultation før opstart på behandlingsforløbet.

Behandlingen er målrettet normalvægtige, som ønsker at kroppen bliver mere tonet og markeret.
Desuden har det vist sig, at EM Sculpting er fremragende til at reducere splittede mavemuskler, som kvinder ofte oplever efter en graviditet.

Du bør ikke gøre brug af EM Sculpting, hvis du:
– Er under 18 år
– Er gravid
– Anvender spiral med kobber
– Har ubehandlede hjerteproblemer
– Har epilepsi
– Har pacemaker
– Har indopereret metalgenstande i kroppen

Før en behandling

Det er vigtigt at alle metalgenstande, smykker og piercinger tages af inden behandling.
Er det første gang du skal behandles, skal du erklæres egnet ved en gratis konsultation inden opstart af forløb.

Efter en behandling

EM Sculpting er en non-invasiv behandling, hvilket betyder at dagen kan fortsætte som normalt. Dog anbefales det ikke, at gå i sauna eller dyrke hård fysisk motion det første døgn efter behandlingen. Husk at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen.

Ømhed og små muskelkramper kan forekomme. Skulle der opstå komplikationer er du altid velkommen til at kontakte os. Vores veluddannede behandlere, sygeplejersker og dermatolog, er altid klar til at hjælpe.

EM Sculpting er ikke en slankekur og vi anbefaler altid, at du kombinerer dit behandlingsforløb med sund kost og motion for at opnå det bedste og mest langvarige resultat.

Nordjylland

Aalborg SV

Midtjylland

Sydjylland

Fyn & Sjælland

Resultater

Se flere resultater på klinikkernes instagram eller facebook
EM Sculpting
EM Sculpting

EM Sculpting af mave efter 6 behandlinger.

FAQ

Det er vigtigt du føler dig tryg igennem hele processen og vi har her samlet de spørgsmål vi oftest hører fra vores kunder, når de overvejer at prøve EM Sculpting hos os.

Skulle du have spørgsmål, som ikke bliver besvaret i vores FAQ, så kan du altid kontakte din lokale klink og høre nærmere.

Er det sikkert at få en EM Sculpting?
Der kendes ikke til alvorlige bivirkninger af EM Sculpting. Ømhed kan forekomme. I sjældne tilfælde kan det behandlede område kan være rødt i få timer. Skulle der opstå komplikationer er du altid velkommen til at kontakte os. Vores veluddannede behandlere, sygeplejerske og dermatolog, er altid klar til at hjælpe.
Gør det ondt?

Selve behandlingen gør ikke ondt, men kan mærkes.

Kan maskinen også reducere slap hud efter et større vægttab?

Nej.

Hvad koster det?

Du kan se prisliste under hver enkel klinik. 

Hvornår ses resultatet?
Det endelige resultat vil kunne ses nogle uger efter endt behandlingsforløb. Hvis du er i god form, kan resultatet ses umiddelbart efter.