Laserhårfjerning Laserhårfjerning Full Beauty

3 hurtige

Toning af muskler fedtfrysning em sculpting vægttab depoter fedtdepoter

Hvordan virker det?

En lille mængde botox sprøjtes ind i det ønskede område, der blokerer for den neuromuskulære transmission. Det skaber en afslapning af ansigtsmusklerne, hvilket resulterer i midlertidig reduktion af mimiske rynker.

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

En behandling er nok for at få den ønskede effekt. Der kan så behandles på forskellige områder.

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvornår kan man se resultatet?

Du kan forvente, at Botox-resultater vises 3-7 dage efter injektionen, og at effekten varer op til 6 måneder.

Botox injektion er en velkendt behandling til reduktion af især ansigtsrynker.
Hvad er botox?

Botox injektion er en velkendt behandling til reduktion af ansigtsrynker. En lille mængde Botox sprøjtes ind i det ønskede behandlingsområde, der så blokerer for den neuromuskulære transmission. Det skaber en afslapning af ansigtsmusklerne, hvilket resulterer i midlertidig reduktion af mimiske rynker. Derudover forhindrer Botox, at rynker bliver dybere og får din hud til at se frisk og yngre ud. Du kan forvente, at resultatet ses 3-7 dage efter injektionen og at effekten varer op til 6 måneder.

Hvilke områder kan du behandle med Botox?

Det mest populære område til Botox-injektion er ansigtet og dets rynker. Det inkluderer panden og rynker mellem brynene, huden omkring øjnene, næse, mundområde og hængende mundhjørner. På det seneste er Botox ved at vinde popularitet som behandling for overdreven svedtendens f.eks. på hænder eller i armhulerne (hyperhidrose). Derudover kan Botox anvendes som behandling for spændinger langs kæben (bruksisme). Alle behandlinger tilbydes hos Full Beauty Aalborg SV.

 

 

Hvad er bruksisme?

Mennesker, der kæmper med bruksisme, skærer normalt tænder, når de sover. Det forårsager ofte hovedpine efter opvågning samt skader på tænderne. Botox-injektion kan reducere dette problem ved at svække tyggemuskelspændingen. Virkningen kan vare op til 4 måneder, dog forlænger hver på hinanden følgende behandling resultatet. I sidste ende kan resultatet vare op til 12 måneder.

Hvad er hyperhidrose?

Hyperhidrose (overdreven svedtendens) påvirker både mænd og kvinder i alle aldre. Botox har vist sig at resultere i et fald på 82-87% i svedtendens. Resultaterne begynder at være mærkbare ca. 2 til 4 dage efter behandlingen med den fulde effekt normalt inden for 2 uger.
 

Hvordan ser et Botox behandlingsforløb ud?

Du starter dit forløb med en gratis konsultation hos vores dermatolog (hudlæge). Under konsultationen drøftes den ønskede effekt og det bedste behandlingsforløb, ligesom hudlægen svarer på dine spørgsmål. Efter konsultationen har du en betænkningstid på minimum 48 timer om du ønsker at påbegynde behandlingsforløbet.
Selve behandlingen varer omkring 30 minutter. Vores læge vil efter at have desinficeret huden injicere en lille mængde Botox med en lille nål. Indsprøjtningerne efterfølges af en efterbehandling i form af afrensning af området samt påsmøring eller spray af relevant produkt. 

 

Hvad skal man gøre efter behandlingen?

Små blå mærker eller rødme kan opstå i nogle timer efter behandlingen. Du bør undgå massage i behandlingsområdet, samt sauna og fitnesscenter i et par dage efter. Overdreven svedtendens kan føre til bakteriel infektion. Det anbefales også at reducere alkoholforbruget.

 

Hvem kan ikke få botox?

Selvom Botox betragtes som en sikker behandling, er der få tilfælde, hvor du ikke kan gennemgå behandlingen. Du kan ikke få Botox behandling, hvis du:

 • Er gravid eller ammer;
 • Har influenza eller har det dårligt;
 • Gennemgår antibiotikabehandling;
 • Brug antikoagulerende medicin;
 • Har blodkoagulationsforstyrrelser;
 • Har en sygdom forbundet med neuromuskulære ledningsforstyrrelser (f.eks. miastenia gravis);
 • Havde en allergisk reaktion på Botox før;
 • Har en sygdom i nervesystemet (Alzheimers sygdom, Parkinsons sygdom eller MS).

 

Mulige bivirkninger

Botox-injektioner er relativt sikre, når de udføres korrekt. Derfor er det ekstremt vigtigt, at det kun er kvalificerede fagfolk, der udfører behandlingen. Blandt mulige bivirkninger er:

 • Smerter, hævelse eller blå mærker på injektionsstedet
 • Hovedpine eller influenzalignende symptomer (normalt kun efter den første behandling)
 • Hængende øjenlåg eller skæve øjenbryn
 • Skævt smil eller savlen
 • Tørhed i øjnene eller overdreven tåreflåd

 

Hvem udfører behandlingen?

I Full Beauty Botox-behandlinger udføres af vores højtuddannede læge med speciale i dermatologi (hudlæge) med mange års erfaring. Han vil stå for din konsultation før behandlingen, injektioner og opfølgning efter behandlingen. Han vil også besvare alle dine spørgsmål og bekymringer og sørge for, at du er så komfortabel og forberedt som muligt.

 

Det er vores prioritet at give dig den bedst mulige oplevelse og resultat!