Velkommen til Full Beauty Frederiksberg

Mit navn er Lene Chee og jeg er indehaver af Full Beauty Frederiksberg / Frederiksberg Laserklinik.
Jeg sætter en ære i god service og effektive behandlinger.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

Laserhårfjerning og tatoveringsfjernelse Frederiksberg - Full Beauty Frederiksberg

Behandlinger i
Full Beauty Frederiksberg

Laserhårfjerning

Se prisliste under.
Du kan læse mere om Laserhårfjerning her.

Tattoveringsfjernelse

Se prisliste under.

Om tatoveringsfjernelse
Fjernelse af tatoveringer med laser er en sikker og effektiv måde, at blive fri for uønskede tatoveringer. En tatovering er ofte et personligt udtryk for overbevisninger, tro, nære relationer, med mere, som kan ændre sig over tid. Det kan være meget generende at have et udtryk på sin krop, som ikke længere harmonerer med nutiden.

Hos Full Beauty Frederiksberg tilbyder vi fjernelse af tatoveringer med en af de mest avancerede lasermaskiner på markedet i dag. Udført af erfaren, certificeret lasersygeplejerske.
Lutronic Spectra XT laser er specialdesignet til at fjerne tatoveringer og en af de mest effektive lasere på markedet i dag. Maskinen vi bruger, er en Q-Switched nd: Yag-laser, med 4 forskellige bølgelængder 1064nm/532nm/585nm/650nm.

Laserenergien sprænger blækpartiklerne til små fragmenter, som kroppens makrofager optager og udskiller med andre affaldsstoffer via lymfesystemet. Behandlingen tager mellem 5 og 30 minutter alt efter størrelse og blæk-tæthed/mængde. Forskellige farver sprænger ved forskellig bølgelængde. Store tætte tatoveringer kræver flere behandlinger end små. Samme gælder for dybe tatoveringer samt tatoveringer med lyse farver.
Immunsystemet kan kun fjerne en vis mængde blæk pr. behandling.
Fx kan en full sleeve kræve op til måske 20 behandlinger, hvor en lille sort tatovering kan fjernes på 2-3 behandlinger.
Maskinen vi bruger, arbejder hurtigt og effektivt, så du er garanteret et hurtigt og effekt resultat – bedre end de fleste maskiner, der findes i dag.

Antallet af behandlinger er afhængigt af flere faktorer:

  • Hvor på kroppen sidder tatoveringen
  • Hvor dybt den ligger i huden
  • Hvilke farver der er brugt
  • Hvilken hudtone det drejer sig om

De fleste tatoveringer kan fjernes med mellem 4 og 12 behandlinger. Permanent makeup fjernes ofte med 2-3 behandlinger.
Der skal gå 6-8 uger mellem hver behandling.

Værd at vide inden første behandling
Du kan mærke det, når du får fjernet en tatovering! Mere smertefuldt end da du fik lavet den. Smerteopfattelse er individuelt og nogle mærker kun lidt smerte, mens andre mærker smerten intenst. Mange beskriver smerten som at blive ”skudt” på huden med en elastik.
Man kan med fordel lokalbedøve huden med en creme inden behandlingen. Cremen købes på apoteket – vi anbefaler er enten Emla eller Tapin – og påsmøres huden 1-1 ½ time inden behandlingen og dækkes med fx madfilm.
Det er også muligt at få os til at foretage lokalbedøvelse på huden. Hvis du vælger denne mulighed, så skal du komme 1½ time tidligere og derfor IKKE vælge den første tid på dagen.

Du skal bruge solcreme (faktor 50+) 2 uger op til behandlingen, hvis du opholder dig i solen, samt undgå selvbruner 2 uger inden. Gennem hele behandlingsforløbet skal du bruge solcreme, når du opholder dig i solen.
Dagen før behandlingen skal du fjerne hår på stedet, som skal behandles (hvis det er behåret).
På behandlingsdagen rengøres området med vand og mild sæbe. Området må ikke smøres med creme eller makeup.

Hvad kan du forvente efter behandlingen
Det laser-behandlede område kan føles som en let solskoldning. Det kan være rødt, hævet og ømt. Lige efter behandlingen vil du få påsmurt en kølende Aloe Vera gel og et stykke gaze, hvis området er dækket af tøj. Dette kan fjernes, når du kommer hjem.

Det anbefales at pleje området med en gel eller vaselinebaseret lotion, fra 2. dagen til minimum 14 dage efter. Gerne længere.

Mellem behandlingerne skal området smøres med solcreme, hvis du opholder dig i solen. Efter behandlingen og de næste par dage skal du undgå sport og andre fysiske aktiviteter, som øger svedproduktionen samt varme bade, karbad, svømmehal og sauna.

Du får tilbudt at side med en ispose i 5 minutter efter behandlingen, for at kølne området. Eller du kan selv lægge is på (max. 5 minutter), når du kommer hjem. Hvis nødvendigt, kan dette gentages et par gange samme dag.

Resultatet af behandlingen ses gradvist over en to-ugers periode. Det er helt almindeligt at området ændrer farve i en periode. Der kan komme små sår og i enkelte tilfælde blærer.

Det er strengt forbudt at pille i det behandlede område, da dette kan medføre betændelse og ar-dannelse. Eventuelle sår og blærer heler sig selv.

Hvis du er i tvivl, om området reagerer uhensigtsmæssigt, er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

Pigmentforandringer

Se prisliste under.

Pigmentforandringer
Viser sig som brune pletter og plamager på huden i ansigtet.
Det er et alment problem hos mange, både kvinder og mænd og går også under navnene solskader, leverpletter, brune pletter og alderspletter.
Pigmentforandringerne ses ofte i ansigtet på kinder, pande, næse, hage og overlæbe, men også på hænder og andre steder på kroppen.

Forandringerne skyldes en øget pigmentering, som ofte er følger af for meget sol. Pigmentproducerende celler, Melanocytter, findes i overhudens (epidermis) underste lag. Melanocytter producerer melanin for at beskytte os mod solens skadelige stråler. Ultraviolet lys kan stimulerer melanocytterne til at overproducerer melanin, hvorved der opstår pigmentpletter og plamager. Årsagen til denne overproduktion kendes ikke.

Det er ikke farligt eller associeret med nogen form for sygdom, men kan for nogle betyde psykologisk stress og negativ påvirkning af livskvaliteten.

Behandling af pigmentforandringer
Behandlingen foretages med laser, specielt designet til pigmentforandringer. Laserlyset sprænger melaninen – pigmenterne – i mindre fragmenter, som kroppens eget affaldssytem fjerner (makrofager “samler” fragmenterne op og fører dem ud i lymfesystemet).
Det betyder at påvirkningen kun skader pigmentet, men ikke det omkringliggende væv.
Efter behandlingen dannes der små sår i huden, som heler i løbet af 7-14 dage.

Behandlingen kan gentages efter 4-6 uger. Man skal regne med 2-3 behandlinger for et optimalt resultat.

For at opnå det bedste resultat anbefales det at undgå sol 2-3 uger før behandlingen og bruge solcreme med faktor +50 i den tid behandlingen står på.

Acne og Rosacea

Se prisliste under.

Rosacea
Er en almindelig hudlidelse, som typisk viser sig i 20-30 års-alderen. Den viser sig som rødme i ansigtet, specielt på kinder, næse, hage og mellem brynene. 

Rødmen opstår som følge af en kronisk betændelsestilstand omkring kar og talgkirtler i huden. Årsagen til denne tilstand kendes ikke.

De tydelige kar viser sig enten som diffus rødme eller som enkeltstående blodkar.

Behandling af rosacea
Den begrænsede lysstråle fra laseren, som er ladet med energi, trænger ned gennem huden og rammer specifikt de røde strukturer – i dette tilfælde de røde blodkar – varmer dem op og ødelægger dem.
Idet blodkarrene ødelægges, vil det også have en formindskende virkning på talgkirtlerne, hvorved del tørre ud. Selvom karrene ødelægges, er behandlingen ufarlig.

Seboroisk vorter

Se prisliste under.

Seboroisk vorte
Seboroisk vorter også kaldet gammel-mandsvorter behandles effektivt med laser.
Vorterne er ofte skællende og kan variere i farve fra hudfarvet til brun eller sort. 
De ses ofte på overkroppen, arme, ben og ansigt og bliver hyppigere med alderen.

Selvom seboroisk vorter er godartede, kan de være kosmetisk generende.
Hvis man er i tvivl, om det er en seboroisk-vorte man har, skal man konsultere med egen læge inden behandling i klinikken.

Vorten forsvinder efter 2-3 behandlinger. Der kan behandles med 4-6 ugers interval.

Åbningstider

Mandag
08.00 - 17.00
Tirsdag
11.00 - 19.00
Onsdag
08.00 - 17.00
Torsdag
11.00 - 19.00
Fredag
09.00 - 18.00
Lørdag
11.00 - 15.00
Søndag
Lukket

Kontakt

Telefon
+45 42 40 03 25
E-mail
frederiksberg@full-beauty.dk

Mød Lene

Jeg er uddannet sygeplejerske og har en bred erfaring indenfor mit fag.
I min tid som sygeplejerske på bl.a. operationsafdelinger, har jeg arbejdet en del med forskellige lasere.

Jeg er meget omhyggelig og tager altid hensyn til den enkelte kundes unikke behov og ønsker til behandling.

Det er vigtigt, at alle kunder føler sig hørt og forstået i sit forløb i min klinik.
Alle mennesker er forskellige, og det er der plads til hos Frederiksberg Laserklinik.
Jeg er motiveret af den glæde og tilfredshed, jeg ser hos mine kunder, som resultat af den behandling, de modtager i klinikken.

Laserhårfjerning og tatoveringsfjernelse Frederiksberg - Full Beauty Frederiksberg
Lene Chee

Klinikindehaver og sygeplejerske.

Hvad kunderne siger …

Varmeste anbefaling

Jeg har af Lene Chee fået lavet behandlingen Carbon Peeling, som jeg ikke har prøvet tidligere. Med Lenes rolige og tillidsvækkende væremåde oplevede jeg grundig information og professionalisme. Undervej i behandlingensfasene var jeg hele tiden up to date med, hvad næste step var. Klinikken er flot og indbydende med gode rammer.

Jeg gik derfra med en rigtig dejlig oplevelse og skøn behandling. Kommer uden tvivl igen og her i februar er der desuden tilbud på 2 behandlinger for 1 behandlings pris.
Kan udelukkende varmt anbefale Lene Chee Frederiksberg Laserklinik.

Super god oplevelse!

Kan varmt anbefales!
Min oplevelse hos Frederiksberg laserklinik var rigtig god.
Lene som behandlede mig er rigtig god til hele tiden, at informere om hvad det er hun gør, hvilket gjorde mig tryg i og med at jeg ikke havde prøvet en laserbehandling før.
Min hud plejer at blive irriteret af fugt og varme, men ingen irritation kom og min hud fik en fin glød.

Tattoveringsfjernelse

Jeg er i et tattoveringsfjernelse forløb og kan allerede se en markant forskel, efter blot 3 behandlinger. Glæder mig til at se det færdige resultat.
Tak for en altid god og smilende service 🙂

Det virker – fantastisk oplevelse og behandling

Fuldstændig fantastisk oplevelse. Skøn klinik som ligger på Frederiksberg.
Lene som lavede mine behandlinger er yderst kompetent og virkelig dygtig. Jeg fik lavet behandling for rynker og rødme, og kan allerede se en forskel.
Jeg kan varmt anbefale klinikken og Lene som bliver en fast gave til mig selv.

4
5

I hjertet af det charmerende Frederiksberg

Tonen er uformel og nede på jorden. Humøret er altid højt og jeg sætter en ære i at give god service og behandlinger til alle.

Behandlinger tilbydes til alle køn på alle dele af kroppen, inkl. de intime områder. Jeg lægger stor vægt på, at du er tryg ved både behandlingen og ved behandlerne. Tavshedspligt og diskretion er en selvfølgelighed. 

Klinikken har til huse på Platanvej 31, 1810 Frederiksberg C.
Find vej til klinikken på kortet nederst.

Når du ankommer, går du bare ind, og sætter dig i venterummet, indtil du bliver hentet til behandling.

Følg Frederiksberg Laserklinik på Instagram og Facebook, så du aldrig går glip af tilbud, nyheder og konkurrencer

Kontakt Full Beauty Frederiksberg

Platanvej 31, 1810 Frederiksberg C

T: +45 42 40 03 25
E: frederiksberg@full-beauty.dk