Fedtfrysning - Full Beauty

3 hurtige

Fedtfrysning - Full Beauty

Hvordan foregår det?

Et eller flere håndtag trækker depotet ind i håndtaget og nedkøler/fryser området, hvorefter fedtcellerne krystaliserer og udstødes af kroppen.

Fedtfrysning - Full Beauty

Hvor mange behandlinger?

Du skal forvente 1 til 3 behandlinger.
Efter 3 behandlinger samme sted, kan man ikke forvente yderligere resultater.

Fedtfrysning - Full Beauty

Hvornår ses resultatet?

De fleste kan se en umiddelbar effekt af fedtfrysningen, den endelige effekt viser sig op til 6 måneder efter behandlingen.

Effektiv og non-invasiv

Den nyeste fedtfrysnings teknologi 

Fedtfrysning er det man betegner som en non-invasiv behandling. Det betyder, at der ikke foretages indgreb med brud på huden.

Ved en fedtfrysning nedkøles fedtceller til et temperaturområde fra 0 til -15°C alt efter maskine og behandlingsområde.

Du kan forvente at området minimeres med 20-25%. Du skal forvente 1-3 behandlinger. Efter 3 behandlinger samme sted, kan man ikke forvente yderligere resultater. De fleste opnår den bedste effekt efter første behandling.

Populær og godkendt behandling

Efter der er foretaget millioner af behandlinger på verdensplan, har det vist sig at fedtfrysning er en attraktiv behandling og er også godkendt af Sundhedsstyrelsen i Danmark.

En fedtfrysningsmaskine er ikke et avanceret produkt. Den består primært af forskellige håndtag, som trækker fedtdepotet ind i håndtaget via vakuum. Varmeplader i håndtaget starter en kort opvarmning af huden, hvorefter kølepladerne i håndtaget starter en fedtfrysningsbehandling.

Vores behandlere optimerer og justerer maskinen i forhold til den enkelte kunde og det område, der skal behandles. Efter ca. 45 minutter er behandlingen færdig og området masseres med hænder og vores G5-massagemaskine, eventuelt suppleret med shockwave behandling.

Vi kan anvende fra 1-4 håndtag på kroppen ad gangen.

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men derimod en måde at reducere fedtdepoter, der ikke kan tabes ved kostændring og træning. Behandlingen kan ikke fjerne fedtceller mellem muskler og organer.

Der kendes ikke til alvorlige bivirkninger af fedtfrysning. Det behandlede område kan være rødt eller endog blåligt i flere dage. Der kan være kortvarig følelsesløshed på det behandlede område, men det er overfladisk og forsvinder i løbet af et par dage.

Behandlingsområder

Man kan benytte sig af fedtfrysning på næsten hele kroppen. De mest populære behandlinger er på typiske “problemområder”, som øvre og nedre mave, hofter og inderlår og ikke mindst dobbelthage.

Du kan se alle behandlingsområder herunder, men skulle der være et område du er i tvivl om kan behandles, så tøv ikke med at tage kontakt til din lokale klinik for at få en afklaring.

Før

Antallet af fedtceller udvikles i teenageårene. At gå op eller ned i vægt øger eller reducerer ikke antallet af fedtceller.
I stedet ændrer det på størrelsen på fedtcellerne.

Under behandling

Efter påsætning af et eller flere håndtag opstartes behandlingen med varmepåvirkning i 3 minutter, hvorefter der kan nedkøles til -15 gr. i ca. 45 minutter.

Efter behandling

Behandlingen afsluttes med en let massage med hånd, hvorefter vi kan anvende vores G5-massagemaskine eller shockwave for at udjævne det nedkølede område.

2-6 måneder

Over tid afstøder kroppen de krystaliserede fedtceller naturligt og efterlader en mere skulptureret krop.
Drik meget vand og masser selv området jævnligt de første par uger.

Vigtigt at vide

Drik vand

Drik masser af  vand og undgå at indtage alkohol de første par uger efter behandlingen, da det binder fedtcellerne.

Massage af området

Massér området hver dag de første uger efter behandlingen for hjælpe kroppen med at udskille de døde fedtceller og skulpturere kroppen.

Hvem bør ikke få fedtfrysning?

Egnethed

Selv om fedtfrysning er ufarlig, kan du ikke modtage behandling hvis du er i kræftforløb f.eks. i kemoterapi, lider af forskellige blodsygdomme eller har betændelse i blodkarrene. Du må ikke være gravid eller ammende, få blodfortyndende medicin, have indopereret fremmedlegemer f.eks. pacemaker, have betændelse, sår eller eksem i det ønskede behandlingsområde eller lide af kuldeallergi.
Hvis du har feber eller lider af sygdom, som kræver sygedage, så vent til du føler dig rask igen. I tvivlstilfælde skal du selv spørge din egen læge.
Din puls skal desuden ligge imellem 60-120 for at modtage behandling.

Vi anbefaler, at du booker en gratis konsultation inden et behandlingsforløb igangsættes, således vi kan vurdere din egnethed til fedtfrysning.

FAQ

Det er vigtigt du føler dig tryg igennem hele processen og vi har her samlet de spørgsmål vi oftest hører fra vores kunder, når de overvejer at prøve fedtfrysning hos os.

Skulle du have spørgsmål, som ikke bliver besvaret i vores FAQ, så kan du altid kontakte din lokale klink og høre nærmere.

Er det sikkert at få en fedtfrysning?

Der kendes ikke til alvorlige bivirkninger af fedtfrysning. Det behandlede område kan være rødt eller endog blåligt i flere dage. Der kan være kortvarig følelsesløshed på det behandlede område, men det er overfladisk og forsvinder i løbet af et par dage.

Gør det ondt?
Selve behandlingen er smertefri. Du vil dog kunne mærke at huden bliver suget op i håndtaget og det kan føles som en trækken.
Efter behandlingen kan du opleve at området er følelsesløst og hævet. Det aftager efter ganske kort tid.
Kan maskinen også reducere slap hud efter et større vægttab?
Nej.
Hvad koster det?

Du kan se prisliste under hver enkel klinik. 

Hvornår ses resultatet?
De fleste kan se en umiddelbar effekt af fedtfrysningen, den endelige effekt viser sig op til 6 måneder efter behandlingen.