Laserhårfjerning Laserhårfjerning Full Beauty

3 hurtige

Toning af muskler fedtfrysning em sculpting vægttab depoter fedtdepoter

Hvad er PRP?

PRPstår for blodpladerigt plasma (Platelet-Rich Plasma). Det er et koncentrat af blodplasma, der indeholder store mængder blodplader.
Flere undersøgelser har også bevist, at PRP kan være en effektiv behandling for hårtab. 

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

I begyndelsen anbefales en behandling om måneden. Når resultatet bliver synligt, falder behandlingshyppigheden til én behandling på tre måneder, indtil en ønsket effekt er nået.

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvem udfører behandlingen?

Full Beauty PRP-behandlinger udføres af vores  erfarne dermatolog (hudlæge) Jakub.
Han vil besvare alle dine spørgsmål og bekymringer og sørge for, at du er så komfortabel og forberedt som muligt.

Hvad er PRP?

PRP står for blodpladerigt plasma (Platelet-Rich Plasma). Det er et koncentrat af blodplasma, der indeholder store mængder blodplader. Denne del af blodet består af flere vækstfaktorer (TGF, PDGF, VEGF, EGF, IGF-1, IL-1) og cytokiner, der er ansvarlige for sårheling og vævsregenerering. Flere undersøgelser har også bevist, at PRP kan være en effektiv behandling for hårtab. 

PRP-fraktionen hentes fra patienternes eget blod, som er blevet opsamlet umiddelbart før behandlingen. Blodet centrifugeres senere for at tillade adskillelse af røde blodlegemer og blodpladefattigt plasma. Effektiviteten af regenerering afhænger af koncentrationen af blodplader i plasmaet.

 Mere om PRP til hårtab

Den første behandlingsmulighed er altid en dermatologisk behandling med den rigtige medicin. Nylige undersøgelser viser dog, at PRP-terapi gavner alopecibehandlingerne på grund af flere vækstfaktorer (TGF, PDGF, VEGF, EGF, IGF-1, IL-1), der stimulerer udviklingen af nye hårsække og fremmer produktionen af nye blodkar. PRP-terapi til hårtab løser kilden til dine problemer. Stimulering af de inaktive hårsække fremmer hårvækst nu og på længere sigt.

 

Den bedste del af en PRP-behandling er, at den er meget sikker! Det er invasivt og ikke-kirurgisk, men den største grund til at denne procedure er så sikker, er fordi du bruger dine egne kropsceller. Dette eliminerer enhver risiko forbundet med allergiske reaktioner. Desuden er der ingen mulighed for kontaminering, da der ikke er andre indgangspunkter udover injektionen. 

 

Gratis konsultation og trikoskopi

Under en gratis konsultation, forud for en behandling, vil vores hudlæge undersøge huden i din hovedbund og hårsækkene ved hjælp af en teknik kaldet trikoskopi. Det er en enkel, ikke-invasiv procedure, der giver lægen mulighed for at se forstørrede billeder af din hovedbunds hud og hår. Det vil tillade ham at give dig den bedste behandlingsmulighed. Uanset om du oplever, at hårgrænsen trækker sig tilbage, bliver tyndere eller skaldet, vil din PRP-behandlingsplan blive designet til at imødekomme dine specifikke hårbehov.

 

Fordelen ved behandlingen med brug af PRP er, afhængig af starttilstanden, forbedringen af både hårets kvalitet og dets tæthed blot få uger efter den første behandling. Håret bliver tykkere, mindre skørt. Hurtigere hårvækst stimuleres, og hårtabet aftager gradvist.

Hårtab (alopeci) rammer mænd og kvinder i alle aldre og kan ofte påvirke livskvaliteten væsentligt i negativ retning.

80% af kaukasiske mænd og omkring 40% af kvinder er ramt af androgen alopeci af varierende sværhedsgrad.

Mandlig skaldethed forekommer meget hyppigt blandt skandinaviske mænd. Hos 5 % starter hårtabet før 20 års alderen.

 

Hvem vil have gavn af PRP?

 1. Mennesker, der oplever vigende hårgrænse
 2. Mennesker med tyndt hår
 3. Mennesker med de første tegn på alopeci (skaldethed)
 4. Mennesker, der forbereder sig til hårtransplantation
 5. Mennesker, der har gennemgået en hårtransplantation
 6. Folk, der ønsker at booste deres hårvækst 

 

Hvor mange behandlinger skal man have?

PRP administreret i en række behandlinger giver de bedste resultater. I begyndelsen anbefales en behandling om måneden. Når resultatet bliver synligt, falder behandlingshyppigheden til én behandling på tre måneder, indtil en ønsket effekt er nået.

 

Hvad er forløbet på en typisk PRP behandling?

Inden behandlingen ser vi gerne, at du kommer til en gratis konsultation hos vores dermatolog (hudlæge). I skal sammen lægge en plan og diskutere det bedste behandlingsforløb til jeres individuelle behov.

På behandlingsdagen vil der blive udtaget blod fra din arm. Vores hudlæge vil bruge det blod til at forberede en PRP-fraktion ved at centrifugere blodet i en speciel enhed. Opsamlet PRP vil kort efter blive injiceret med en lille nål i huden på din hovedbund. Talrige injektioner vil blive lavet for at sikre den bedste hårsækkestimulering. Den tid, du bruger i klinikken, bør ikke strække sig over en time inklusive forberedelse af PRP-fraktionen.

 

Hvad skal man gøre efter behandlingen?

Små blå mærker eller rødme kan opstå i nogle timer efter behandlingen. Du bør undgå massage i behandlingsområdet, samt saunabehandlinger og fitnesscenter et par dage efter. Overdreven svedtendens kan føre til bakteriel infektion. Det anbefales også at reducere alkoholforbruget.

Hvem kan ikke få PRP behandling

Der er få tilfælde, hvor du ikke kan gennemgå behandlingen. Du kan ikke få PRP-behandling, hvis du:

 • Er gravid eller ammer;
 • Har ukontrolleret diabetes;
 • Brug antikoagulerende medicin;
 • Har Herpes eller andre virale, gær eller bakterielle hudinfektioner;
 • Har kræft eller autoimmunologisk sygdom (hudrelateret);
 • Har en tendens til ardannelse og fibrose.

Mulige bivirkninger

PRP-behandling er relativt sikkert, dog kan der være en let ømhed på injektionsstedet. Injektionsmærker kan være synlige i et par dage. 

 

Hvem udfører behandlingen?

I Full Beauty PRP-behandlinger udføres af vores  erfarne dermatolog (hudlæge) Jakub.
Han vil besvare alle dine spørgsmål og bekymringer og sørge for, at du er så komfortabel og forberedt som muligt.

 

Det er vores prioritet at give dig den bedst mulige oplevelse og resultat!