Alle skal have råd til at gøre noget godt for sig selv

Alle skal have råd til at gøre noget godt for sig selv

Landsdækkende kæde

Full Beauty har udviklet sig til en landsdækkende kæde med flere typer behandlinger. Dygtige franchisetagere og medarbejdere, uddannet af vores virksomhedsansvarlige dermatolog Jakub, sørger for at opretholde den gode service og høje standard, så du altid kan føle dig tryg og tilfreds med vores behandlinger.

Målsætningen med vores klinikker er, at du som kunde oplever en hjemlig atmosfære, med et modent og veluddannet personale, der yder professionelle behandlinger til attraktive priser.

Sammen gør vi en forskel

Alle klinikker i Full Beauty kæden er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed og vi videreuddanner os løbende for at sikre et højt fagligt niveau, så du som kunde får sikre og effektive behandlinger.

Vi ønsker at skabe det vi selv manglede for år tilbage, nemlig behandlingsklinikker i afslappede rammer, hvor alle er velkomne og kan forkæle sig selv – uden at føle sig forkert eller utryg.

Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Altid i sikre hænder

Dermatolog

Vores hudlæge Jakub Piotr Chodorowski, eller Kuba, som han ønsker at blive kaldt, er uddannet i Polen indenfor dermatologi og venerologi. Han er gift med Majka og sammen har de to sønner.

Kuba har bosat sig i Aalborg, hvor han også har sit hovedsæde, dog vil du som kunde også kunne møde ham i kædens øvrige klinikker, hvor han jævnligt aflægger besøg og han er selvfølgelig registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed.

Kuba er ansat i Full Beauty kæden med en eksklusiv aftale. Ønsker du kontakt til Kuba, så skriv til info@full-beauty.dk.

Vores koncept - Dr. med. Jakub Chodorowski - Full Beauty
Dr. Med., Ph. D.

Jakub Chodorowski

Speciallæge i dermatologi og venerologi,
Full Beauty kæden

Kvalitet i højsædet

Alle behandlinger udføres med maskiner, der er registrerede i Lægemiddelstyrelsen.
Maskinerne er CE-mærkede og i overensstemmelse med EU lovgivningen, hvilket gør at du altid kan føle dig tryg ved kvaliteten af behandlingerne.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte hovedkontoret i Aalborg på telefon +45 28 19 20 56.

Laserhårfjerning Laserhårfjerning