Vores Koncept - Full Beauty

Alle skal have råd til at gøre noget godt for sig selv

Egne erfaringer skabte drivkraften

Hvordan startede det hele?

For mange år tilbage fik Lone, indehaver og klinikansvarlig på hovedkontoret, laserbehandling på flere områder – en smertefuld oplevelse.

Sammen med Søren, indehaver og ægtefælle, skabte de et “first-mover” franchisekoncept, med en ny og mere effektiv hårfjerningsteknologi.

Full Beauty har med tiden udviklet sig til en landsdækkende kæde med flere typer behandlinger. Dygtige franchisetagere og medarbejdere, uddannet af vores virksomhedsansvarlige dermatolog Jakub, sørger for at opretholde den gode service og høje standard, så du altid kan føle dig tryg og tilfreds med vores behandlinger.

Målsætningen med vores klinikker er, at du som kunde oplever en hjemlig atmosfære, med et modent og veluddannet personale, der yder professionelle behandlinger til attraktive priser.

Vores Koncept - Lone Christiansen - Full Beauty

Lone, indehaver og klinikansvarlig

Sammen gør vi en forskel

Alle klinikker i Full Beauty kæden er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed og vi videreuddanner os løbende for at sikre et højt fagligt niveau, så du som kunde får sikre og effektive behandlinger.

Vi ønsker at skabe det vi selv manglede for år tilbage, nemlig behandlingsklinikker i afslappede rammer, hvor alle er velkomne og kan forkæle sig selv – uden at føle sig forkert eller utryg. Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Dermatolog

Vores læge Jakub Chodorowski, eller Kuba, som han ønsker at blive kaldt, er uddannet i Polen indenfor dermatologi og venerologi. Han er gift med Majka og sammen har de to sønner, og vi kan løfte sløret for, at han har en forkærlighed for hvid chokolade.
Kuba har sit hovedsæde i Aalborg, dog vil du som kunde også kunne møde ham i kædens øvrige klinikker, hvor han jævnligt aflægger besøg.

Vores koncept - Dr. med. Jakub Chodorowski - Full Beauty
Dr. Med., Ph. D.

Jakub Chodorowski

Speciallæge i dermatologi og venerologi,
Full Beauty kæden

Altid i sikre hænder

Vores team af sygeplejersker

Som ny kunde til et behandlingsforløb med laserhårfjerning vil du møde en af kædens sygeplejersker, der vil foretage en konsultation for at vurdere din egnethed.

Lis Engelbrecht Hansen

Sygeplejerske

Gitte Møller Lerche

Sygeplejerske

Leyla Rask Thomsen

Sygeplejerske

Louise Simonsen

Sygeplejerske

Mia Søeberg

Sygeplejerske

Kvalitet i højsædet

Alle behandlinger udføres med maskiner, der er registrerede i Lægemiddelstyrelsen.
Maskinerne er CE-mærkede og i overensstemmelse med EU lovgivningen, hvilket gør at du altid kan føle dig tryg ved kvaliteten af behandlingerne.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte hovedkontoret i Aalborg på telefon +45 28 19 20 56.

Vores koncept - Kvalitet i højsædet - Full Beauty