Alle skal have råd til at gøre noget godt for sig selv

Alle skal have råd til at gøre noget godt for sig selv

Landsdækkende kliniksamarbejde

Full Beauty Aalborg ApS samarbejder med flere klinikker rundt om i hele landet og tilbyder flere typer behandlinger. Dygtige franchisetagere og medarbejdere, uddannet af vores virksomhedsansvarlige dermatolog Jakub, sørger for at opretholde den gode service og høje standard, så du altid kan føle dig tryg og tilfreds med vores behandlinger.

Målsætningen med klinikkerne er, at du som kunde oplever en hjemlig atmosfære, med et modent og veluddannet personale, der yder professionelle behandlinger til attraktive priser.

Sammen gør vi en forskel

Alle klinikker i Full Beauty kæden er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed og vi videreuddanner os løbende for at sikre et højt fagligt niveau, så du som kunde får sikre og effektive behandlinger.

Vi ønsker at skabe det vi selv manglede for år tilbage, nemlig behandlingsklinikker i afslappede rammer, hvor alle er velkomne og kan forkæle sig selv – uden at føle sig forkert eller utryg.

Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Altid i sikre hænder

Dermatolog

Jakub Piotr Chodorowski er uddannet i Polen indenfor dermatologi og venerologi. Fra 2006 til 2014 arbejdede og underviste han på afdelingen for dermatologi på det medicinske universitet i Lublin. Her beskæftigede han sig bl.a. med behandling af dermatologiske sygdomme, undersøgelse af hudlæsioner i relation til kræft (dermoskopi) og laserbehandlinger.

Jakub har desuden udført æstetiske behandlinger siden 2010, ligesom han har afsluttet en 3-årig postgraduate skole for æstetisk medicin (Postgraduate School of Aesthetic Medicine, Polish Medical Association). Han deltager ofte i kurser over hele Europa og er medlem af Dansk Selskab for Dermatologi, Polish Dermatological Society, European Academy of Dermatology and Venereology, International Dermoscopy Society, International Trichoscopy Society og registreret til at udføre sin lægegerning i Styrelsen for Patientsikkerhed her i Danmark.

Jakub har bosat sig i Aalborg. Han er gift med Majka og sammen har de to sønner. Du vil som kunde også kunne møde ham på andre klinikker i netværket, som han tilser regelmæssigt.

Jakub er ansat af Full Beauty Aalborg ApS med en eksklusiv aftale. Ønsker du kontakt til ham, så skriv til info@full-beauty.dk.

Vores koncept - Dr. med. Jakub Chodorowski - Full Beauty
Jakub Chodorowski, MD, PdD
Speciallæge i dermatologi og venerologi

Kvalitet i højsædet

Alle behandlinger udføres med maskiner, der er registrerede i Lægemiddelstyrelsen.
Maskinerne er CE-mærkede og i overensstemmelse med EU lovgivningen, hvilket gør at du altid kan føle dig tryg ved kvaliteten af behandlingerne.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte hovedkontoret i Aalborg på telefon +45 39 39 04 04.

Laserhårfjerning Laserhårfjerning