Laserhårfjerning Laserhårfjerning Full Beauty

3 hurtige

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvordan virker det?

 Redermalisering er foryngelse og genopretning af hudens tabte kvaliteter. Det genopretter også vandbalancen og udglatter rynker.

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vores hudlæge anbefaler 1-3 behandlinger hver 6. uge. Derefter opfølgende behandling 1 gang om året.

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvilke resultater kan du forvente?

Injektion af hyaluronsyre vil ikke kun øge volumen af vævet, som ligger lige under hudoverfladen, men kan også hjælpe med at reducere dybe rynker, som Botox ikke er egnet til.
Skinboost by Hyalual er en invasiv behandling, der giver en synlig anti-age effekt.
Hos Full Beauty tilbyder vi Skinboost by Hyalual.

Skinboost by Hyalual er en invasiv behandling, der giver en synlig anti-age effekt på din hud. En injektion indeholder fire hyaluronsyre- og ravsyrebaserede produkter med forskellige koncentrationer af de aktive ingredienser.

De aktive ingredienser fremmer genopretning, også kaldet redermalisering, af din hud.

Redermalisering er foryngelse og genopretning af hudens kvaliteter. Det genopretter også vandbalancen og udglatter rynker. Vores dermatolog (hudlæge) vil anbefale det bedste produkt til dit behov ved en gratis konsultation.

Skinboostet kan også bruges før og efter en fedtsugning eller en maveoperation for at reducere udseendet af cellulite og opstramme huden.

Hvilke resultater kan du forvente?

Hyaluronsyre er en naturligt forekommende ingrediens, der er ansvarlig for hudens tæthed, elasticitet og korrekt hydrering. Mængden af hyaluronsyre falder med alderen. Det resulterer i rynker, og senere endda med ændret ansigtsform. Injektion af hyaluronsyre vil ikke kun øge volumen af subkutant (under hudoverfladen) væv, men kan også hjælpe med at reducere dybe rynker, som Botox ikke er egnet til.
Behandlingsområder
 • Ansigt inkl. nasolabiale folder (de folder der løber fra næsen ned til mundvigene), pande, læber, hængende mundhjørner, rygerynker, kragetæer, tårekanaler, kinder m.v.
 • Hals
 • Décolletage (udskæringen fra hals til bryst)
 • Hænder

Du er mere end velkommen til at spørge vores hudlæge til råds om det område, du gerne vil have behandlet, så I kan drøfte behandlingsmulighederne.

Hvad skal du gøre efter behandlingen?

Hvem kan ikke få Skinboost?

Der er få tilfælde, hvor du ikke kan tilbydes behandlingen. Du kan ikke få Skinboost-behandling, hvis du:

 • Er gravid eller ammer
 • Har allergi over for nogen af ingredienserne
 • Har ukontrolleret diabetes
 • Anvender antikoagulerende medicin
 • Har herpes eller andre virale, gær eller bakterielle hudinfektioner
 • Har kræft eller autoimmunologisk sygdom (hudrelateret)
 • Har en tendens til ardannelse og fibrose

Mulige bivirkninger

Skinboost med Hyalual-produkter er relativt sikkert, dog kan der efterfølgende være en let ømhed på injektionsstedet. Injektionsmærker kan være synlige i et par dage efter behandlingen.

Hvem udfører behandlingerne?

Skinboost behandlingerne udføres af vores højtuddannede læge med speciale i dermatologi (hudlæge) Jakub og som har mange års erfaring med disse behandlinger samt af vores kosmetiske sygeplejerske Anette. De kan besvare alle dine spørgsmål og vil sørge for, at du er så komfortabel og forberedt som muligt.

Det er vores prioritet at give dig den bedst mulige oplevelse og resultat!