Full beauty

2 hurtige

Hvad er shockwave?

Shockwave er højfrekvente trykbølger, der stimulerer kroppens reparationsevner.

Hvor ofte?

Allerede efter første behandling vil der opleves en forbedring.

Forvent mellem 3-5 behandlinger i alt.

Smerter i foden?

Fodens 26 knogler, der tilsammen vejer ca. 100 gram, er under belastning hver dag. Overbelastning, dårligt fodtøj og ikke mindst forkalkning kan sætte sine spor, og med alderen formindskes fodens fleksibilitet, ligesom det sker med kroppens øvrige knogler.

Heldigvis er der hjælp at hente med shockwaveterapi.
Behandlingerne er ikke særlige ”svære” og gør ikke ondt – det kan selvfølgelig mærkes. Umiddelbart efter behandlingen mærkes ændringerne i form af smertelindring og en ”svævende” fornemmelse.
Selve behandlingen varer mellem 10-20 minutter, vi afsætter i alt ½ time.

Hælspore
Fasciitis plantaris – svangsenebetændelse, bedre kendt som en hælspore.
Smerterne opleves i hælpuden eller lige foran hælen og hælsporer kan være ret smertefulde, især om morgenen og efter man har holdt sig i ro og skal i gang igen.


Nedsunken forfod
Ved forfodsfald eller nedsunken forfod er grundleddene/ledhovederne på de tre midterste tæer sunket, så belastningen ved gang nu overføres til de tre midterste trædepuder.
Samtidig bevirker trykket fra de nedsunkne ledhoveder, at trædepudens fedtvæv, der ligger under knoglerne og beskytter mod tryk, forsvinder.


Achillessene
Achillesseneskader og overbelastning af achillessenen ses ofte hos løbere og personer, der går og står meget på jobbet. Aflastning, udspænding og træning er effektiv til behandling af skader på achillessenen og der er også hjælp at hente med shockwaveterapi.


Shockwave er en effektiv behandling mod netop hælspore, nedsunken forfod eller smerter i achillessenen – allerede efter første behandling vil man opleve en klar forbedring.
Der skal forventes mellem 3-5 behandlinger.

Nordjylland

Aalborg SV

Midtjylland

Sydjylland

Fyn & Sjælland

FAQ

Det er vigtigt du føler dig tryg igennem hele processen og vi har her samlet de spørgsmål vi oftest hører fra vores kunder, når de overvejer at opstarte et fysiologisk behandlingsforløb hos os.

Skulle du have spørgsmål, som ikke bliver besvaret i vores FAQ, så kan du altid kontakte din lokale klinik og høre nærmere.

Er det sikkert at modtage shockwave behandling?

Ja, shockwave behandling fuldstændig sikkert. 

Udsteder I gavekort?

Ja, vi udsteder gerne gavekort – de kan købes i klinikken eller sendes med posten efter aftale.

Gør det ondt at få shockwave?

Nej, det gør ikke ondt, men det kan mærkes.