Jeannie er min favoritbehandler!

Nu har jeg efterhånden været hos Jeannie (Taastrup) i et lille års tid på trods af nogle pauser undervejs (corona-pauser). Jeg bliver altid modtaget med et stort smil, varm velkomst og Jeannie sørger altid for den bedste behandling. Personligt har jeg oplevet en fornyet livsglæde…

Jeannie er min favoritbehandler!

Nu har jeg efterhånden været hos Jeannie (Taastrup) i et lille års tid på trods af nogle pauser undervejs (corona-pauser). Jeg bliver altid modtaget med et stort smil, varm velkomst og Jeannie sørger altid for den bedste behandling. Personligt har jeg oplevet en fornyet livsglæde som effekt af behandlingerne (ben/armhuler). Færre og blødere hår, jeg kan nu ligge ved siden af kæresten uden at føle mig som et pindsvin! Stor anbefaling herfra.

Louise, Trustpilot anmeldelse