Shockwave

Effektiv behandling mod cellulite, strækmærker, arvæv og bedre rejsning

Strækmærker og arvæv

Shockwave er særdeles effektiv i kampen mod både strækmærker og arvæv. Shockwave behandling er smertefri og der er hurtigt synlige resultater med kun 6-10 behandlinger.

Cellulite

Shockwave kan reducere cellulite (appelsinhud), som det kaldes i daglig tale. Ved en behandling med shockwave sendes koncentrerede højfrekvente lydbølger ind i vævet.

Bedre rejsning

Erektil dysfunktion, nedsat rejsningsevne eller manglende hårdhed ved erektion, er for mange mænd et stort problem.

Dog kan det afhjælpes let og smertefrit med shockwave behandling.

Hvad er shockwave?

Non-invasiv behandling med stor effekt

Shockwave eller trykbølger, som det også kaldes, er defineret som en række hurtige slag mod behandlingsområdet og sker via et luftpres, som presser en kugle eller en energi frem og tilbage i pistolløbet på meget kort tid.
Shockwave rettes mod det område, der ønskes behandlet og maskinen indstilles til det ønskede program, f.eks. cellilute, strækmærker eller erektil dysfunktion.

Fordelene ved shockwave er, at det er en non-invasiv behandling, ingen bedøvelse eller sygedage. Samtidig leverer den en høj effektivitet og er praktisk og hurtig, og kan anvendes til mange forskellige behandlinger. Ofte vil du også kunne møde en shockwave maskine hos din fysioterapeut, hvor maskinen kan afhjælpe problematikker såsom skuldersmerter, tennis albue, hoftesmerter og knæsmerter.

Nordjylland

Aalborg SV

Hobro

Vegger

Midtjylland

Herning

Horsens

Holstebro

Skive

Viborg

Sydjylland

Aabenraa

Esbjerg

Fyn & Sjælland

Hillerød

Odense

Taastrup