Varmeste anbefalinger til Full Beauty

Jeg kan varmt anbefale permanent hårfjerning ved Full Beauty til alle der også er træt af at barbere sig hver eller hver anden dag og gerne vil undgå stikkende hår. Jeg har fået lavet permanent hårfjerning på 3 områder (armhuler, underben og intim). Alle områder…

Varmeste anbefalinger til Full Beauty

Jeg kan varmt anbefale permanent hårfjerning ved Full Beauty til alle der også er træt af at barbere sig hver eller hver anden dag og gerne vil undgå stikkende hår.
Jeg har fået lavet permanent hårfjerning på 3 områder (armhuler, underben og intim). Alle områder er helt smerte frit.

Jeg oplevede allerede en lille effekt efter 1-2 behandlinger.
Efter en lang pause grundet corona er jeg nu startet op igen med 5. behandling. Jeg regnede med, det var som at starte forfra. Men derimod har det allerede hjulpet og vist tydelig effekt. Der går nu minimum 1-2 uger før der kommer bare lidt hår og de få der kommer er lyse og bløde.

De varmeste anbefalinger til Lone og hele Full Beauty-teamet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Louise, Trustpilot anmeldelse