Laserhårfjerning Laserhårfjerning Full Beauty

3 hurtige

Toning af muskler fedtfrysning em sculpting vægttab depoter fedtdepoter

Hvordan virker det?

Et håndtag med sugekraft bevæges rundt på det ønskede område af din krop, hvilket stimulerer kollagenproduktionen og blodcirkulationen. Desuden nedbryder ultrasonisk kavitation fedtcellerne under huden og reducerer derfor cellulite og lokalt fedt

non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det anbefales at gennemgå 6-8 behandlinger max. to gange om ugen for at opnå det bedste resultat. Så længe du er glad for resultaterne, er der ingen grænser for, hvor mange behandlinger du kan få. Du kan gøre det til en wellness-rutine!
non-invasive behandlinger - shockwave - Full Beauty

Hvornår kan man se resultatet?

De første resultater kan for manges vedkommende ses allerede kort tid efter behandlingen, når den lette rødmen er forsvundet og huden er faldet til ro. Inden for de næste to-tre uger vil du kunne se ændringen i din huds tekstur, elasticitet og udseende. Når det gælder strækmærker, begynder disse at blive forbedret i udseende og struktur efter 2-3 dage og bedringen fortsætter i de følgende dage.
V-shape arbejder med en kombination af fire stærke kræfter, der tilsammen giver den bedste behandling til enhver hudtype:
  • ultralydskavitation
  • radiofrekvens
  • infrarødt lys
  • mekanisk vævsmanipulation
Hos Full Beauty tilbyder vi V-shape behandling med en kombination af 4 separate enkelt behandlinger, der tager udgangspunkt i en ny tilgang og kombinerer dem alle i én maskine.

Den kan udføres som en eksklusiv behandling eller i kombination med andre behandlinger som f.eks. vores Hyalual Skin Booster eller hjemmelavede peelinger.

Den kan også bruges før og efter en fedtsugning eller en maveoperation for at reducere udseendet af cellulite og opstramme huden.

Flere fordele – én maskine
Det er videnskabeligt bevist at V-shape ikke kun forbedrer hudens udseende, men også kan bruges til at afhjælpe hudrelaterede problemer. I Full Beauty bruges V-shape regelmæssigt til at forbedre arret hud, strækmærker, løs og tør hud og sidst men ikke mindst – cellulite. Mens mange behandlinger for cellulite ikke er blevet formelt testet eller godkendt af FDA, fik V-shape-teknologien FDA-godkendelse i 2007. Siden da har den fået flere og flere tilhængere.
Behandlingsområder
Alle dele af kroppen kan behandles med V-shape. Mangfoldigheden af håndtagene gør det muligt at behandle hver enkelt kropsdel. De mest populære behandlinger er på typiske “problemområder”, såsom lår, balder, mave og ryg.
Du kan se alle behandlingsområder nedenfor, men hvis der er et område du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte din lokale klinik for at få en afklaring.